Η παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ισχύει μόνο για την ιστοσελίδα www.greeklysosomal.gr και δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγονται μέσω οποιουδήποτε άλλου δικτυακού τόπου. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα άλλων δικτυακών τόπων και σας συνιστούμε να διαβάσετε την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κάθε ιστοτόπου που επισκέπτεστε.

Όταν χρησιμοποιείτε ορισμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας www.greeklysosomal.gr, όπως για παράδειγμα κατά την εγγραφή σας για την υπηρεσία newsletter και όταν επικοινωνείτε απευθείας με την ιστοσελίδα, μπορεί να σας ζητήσουμε να παρέχετε πληροφορίες, όπως οι εξής: στοιχεία επικοινωνίας, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με τη συγκατάθεσή σας, εφόσον εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter μπορούμε να σας στείλουμε υλικό επικοινωνίας μέσω e-mail, όπως ενημερώσεις κυρίων άρθρων, τα νέα του συλλόγου Αλληλεγγύη.

‘Οταν επισκέπτεστε και αλληλεπιδράτε με την ιστοσελίδα www.greeklysosomal.gr, μπορεί να συλλεχθούν αυτόματα ορισμένες πληροφορίες, όπως:
• η διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (ΙΡ) του υπολογιστή σας,
• ο τύπος του προγράμματος περιήγησης (browser) και το λειτουργικό σύστημα,
• οι ιστοσελίδες που επισκεφθήκατε αμέσως πριν και μετά από την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα,
• η ταχύτητα της σύνδεσής σας και πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα λογισμικού που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας,
• βασικές πληροφορίες σύνδεσης με το διακομιστή και
• πληροφορίες που συλλέγονται μέσω HTML cookies, Flash cookies, webbeacons και άλλων παρόμοιων τεχνολογιών