You are currently viewing 1η Διαδραστική Διαδικτυακή  Συμβουλευτική Ημερίδα “To Άγχος και η διαχείριση του”

1η Διαδραστική Διαδικτυακή Συμβουλευτική Ημερίδα “To Άγχος και η διαχείριση του”

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Σπανίων Παθήσεων ξεκινάει το δωρεάν πρόγραμμα για τα μέλη του συλλόγου μας, των Διαδραστικών Διαδικτυακών Συμβουλευτικών Συναντήσεων με την ψυχολόγο μας Αθηνά Μαξιμιάδη. Παρακαλούμε δηλώστε την συμμετοχή σας ώστε να σας δοθεί το link της συμμετοχής σε αυτό.

Το άγχος είναι ένα πολύ χρήσιμο συναίσθημα, καθώς μας κινητοποιεί να κάνουμε όσα πρέπει και να ανταποκρινόμαστε στις υποχρεώσεις μας. Όμως, σε υπέρμετρο βαθμό, και όταν μας αναγκάζει να εστιάζουμε μόνο στα προβλήματα και τις αδυναμίες μας, αποτελεί πρόβλημα και υποβιβάζει την ποιότητα ζωής μας.

Για το λόγο αυτό, κύριο θέμα της συνάντησης αποτελεί η διαχείρισή του. Συγκεκριμένα, θα γίνει εισαγωγή στους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εντοπίσουμε τις αρνητικές εκείνες σκέψεις που προδίδουν το υπέρμετρο άγχος που μας ταλαιπωρεί, και τις μεθόδους για την αντιμετώπισή τους, ώστε να μην μας κατακλύζουν. Θα δοθούν συμβουλές για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης απέναντι στο άγχος και τα προβλήματα. Για τα προβλήματα, κύρια πηγή του άγχους, θα παρουσιαστεί μέθοδος με την οποία μπορεί να βρίσκεται λύση, όταν ένα πρόβλημα φαίνεται περίπλοκο και άλυτο.

Η συνάντηση θα έχει βιωματικό χαρακτήρα, με χώρο και χρόνο για συζήτηση, επίλυση αποριών και πρακτικές συμβουλές. Στα άτομα τα οποία θα συμμετάσχουν, θα δοθεί συμπληρωματικό υλικό για την πρακτική εφαρμογή των συμβουλών.

ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 24-2-2024
ΩΡΑ: 6:30μμ
ΤΟΠΟΣ: Διαδικτυακά.

Το link θα δοθεί κατόπιν αιτήσεως των μελών του συλλόγου για την συμμετοχή τους.
Για εγγραφή πατήστε εδώ

Αφήστε μια απάντηση