Όροι Χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης.

Η περιήγηση στην ιστοσελίδα www.greeklysosomal.gr και η χρήση των υπηρεσιών που προσφέρει συνεπάγεται ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους αυτούς. Εάν διαφωνείτε με αυτούς καλείστε να αποχωρήσετε από τον παρόντα διαδικτυακό τόπο. Οι όροι χρήσης δύνανται να τροποποιούνται ανά πάσα στιγμή από τo διαδικτυακό τόπο και για το λόγο αυτό ο επισκέπτης/χρήστης/συνδρομητής θα πρέπει να μεριμνά ο ίδιος και να ελέγχει τις τυχόν αλλαγές τους.

Το σύνολο του περιεχομένου (εικόνες, κείμενα, λογότυπα, κλπ) του ιστότοπου διατίθεται στους επισκέπτες αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται ρητά η χρήση ή αναδιανομή του περιεχομένου, σε οποιοδήποτε μέσο, εφαρμογή ή συσκευή, χωρίς γραπτή άδεια της Διεύθυνσης του www.greeklysosomal.gr (ιστοσελίδα). Επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν απορίες ή ερωτήσεις.

Εκτός των πνευματικών δικαιωμάτων τρίτων, συνεργατών και φορέων, όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (ενδεικτικά εικόνες, φωτογραφίες, κείμενα, συμπεριλαμβανομένων και των σημάτων) και γενικά το συνολικό περιεχόμενο όλων των αρχείων και αναρτήσεων της ιστοσελίδας, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, του Συλλόγου Αλληλεγγύη, του οποίου ιδιοκτησία είναι και η ιστοσελίδα www.greeklysosomal.gr, και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, καθώς και του ευρωπαϊκού δικαίου και των συναφών διεθνών συμβάσεων και συνθηκών.

O παρόν διαδικτυακός τόπος είναι υπεύθυνος για το πρωτογενές υλικό που παρέχει και καταβάλλει προσπάθεια ώστε οι παρεχόμενες πληροφορίες να είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβείς και επικαιροποιημένες. Ο διαδικτυακός τόπος δεν φέρει ευθύνη για την ροή παροχής των πληροφοριών, την καθυστέρηση ή τη διακοπή τους, ειδικά σε περιπτώσεις απρόβλεπτων γεγονότων όπως ενδεικτικά θεομηνίες, απεργίες, πόλεμο, διακοπή παροχής ηλεκτρικού, internet κ.λ.π. και για ότι εν γένει δεν αφορά τον ίδιο ή τη λειτουργία του. Ομοίως δεν φέρει καμιά ευθύνη αν από τη χρήση του και τη χρήση των παρεχομένων πληροφοριών προκληθεί οποιουδήποτε είδους ζημία στον επισκέπτη/χρήστη/συνδρομητή.

Ο διαδικτυακός τόπος παρέχει πληροφοριακό υλικό και μόνο. Το υλικό αυτό δεν αποτελεί σε καμία απολύτως περίπτωση προγνωστικό ή πρόβλεψη ή συμβουλή ή παρότρυνση, ακόμα και αν αυτό μπορεί να ερμηνευτεί ως μεγάλη πιθανότητα αποτελέσματος, βάσει των πληροφοριών. Η όποια αξιολόγηση και χρήση του παρεχόμενου υλικού απόκειται αποκλειστικά και μόνο στον επισκέπτη/χρήστη/συνδρομητή ο οποίος φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τη χρήση του ακόμη και αν υποστεί ζημία. Ο διαδικτυακός τόπος δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι όλες ανεξαιρέτως οι πληροφορίες που παρέχει αποτελούν συγκέντρωση πραγματικών στοιχείων και σε καμία περίπτωση παρότρυνση, συμβουλή, υπόδειξη και δεν υποκαθιστά κανέναν επαγγελματία υγείας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες και γνώσης του. Ο επισκέπτης/χρήστης/συνδρομητής δηλώνει και αποδέχεται ότι η ο διαδικτυακός τόπος απαλλάσσεται πλήρως και ολοσχερώς από κάθε ευθύνη του για τη χρήση του παρεχόμενου υλικού, ακόμη και εσφαλμένου και σε κάθε περίπτωση ο επισκέπτης/χρήστης/συνδρομητής παραιτείται ρητά και ανεπιφύλακτα από κάθε σχετική αξίωση του, αστικής ή ποινικής φύσεως.