Σκοπός του παρόντος δικτυακού τόπου είναι η παροχή πληροφοριών για τους ασθενείς, τις οικογένειές τους, τους φροντιστές, γιατρούς ή επαγγελματίες υγείας και κάθε άλλο οργανισμό ή άτομο που ασχολείται με τα Λυσοσωμικά νοσήματα.

Οι δραστηριότητες του Πανελλήνιου Συλλόγου Ασθενών & Φίλων Πασχόντων από Λυσοσωμικά Νοσήματα “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”, είναι αφιερωμένες στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, για  θέματα δημόσιας υγείας σε πανελλήνιο επίπεδο σε σχέση με αυτές τις ασθένειες και τα ορφανά φάρμακα, διεθνή νέα και εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν λυσοσωμικές ασθένειες και ορφανά φάρμακα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τους ασθενείς, επιλεγμένες τοποθεσίες και πηγές πληροφόρησης για χρήση σε εκείνους που πλήττονται από λυσοσωμικές παθήσεις.

Αυτός ο ιστότοπος δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Αποσκοπεί στην παροχή πληροφοριών. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει την Ιατρική φροντίδα που παρέχεται από ειδικούς επιστήμονες και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για τη διάγνωση ή θεραπεία. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ συνιστά τα sites των συνεργατών της. Πρόσθετες πολύτιμες πηγές πληροφοριών για τις νόσους παρατίθενται στη σελίδα αυτού του ιστότοπου με τίτλο ” ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ”.

Η πρωταρχική γλώσσα του ιστότοπου είναι η Ελληνική. Μια επιλογή πληροφοριών διατίθεται επίσης μέσω της αυτόματης μετάφρασης, σε 5 δευτερεύουσες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Ρωσικά.

Αυτός ο ιστότοπος δεν φέρει καμία πληρωμένη διαφήμιση και δεν υποστηρίζει κανένα εμπορικό προϊόν.

Δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε το απόρρητο των επισκεπτών του ιστότοπού μας. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων .

Για πληροφορίες σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα και δικαιώματα για εκτύπωση, επαναχρησιμοποίηση ή άλλη διανομή υλικού, συμπεριλαμβανομένου του κειμένου, των εικόνων και άλλων πληροφοριών, ανατρέξτε στη δήλωση αποποίησης ευθύνης .